De la Chișinău, direct la București. Premierii României și Moldovei, lângă ambasadorul SUA, la Adunarea Generală Anuală AmCham / galerie foto
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă
Sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă, Dorin Recean, Igor Grosu, Marcel Ciolacu și Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România, au participat la Adunarea Generală Anuală AmCham România.

Ieri, 23 martie 2023, la București a avut loc Adunarea Generală Anuală AmCham România. La reuniune au participat oficiali de vârf ai statelor România și Republica Moldova.

„Peste 300 de lideri din comunitatea noastră s-au alăturat ediției aniversare și au salutat remarcile invitaților noștri, abordând oportunitățile de consolidare a cooperării economice bilaterale:

- Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România

- Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților

- Nicolae Ciucă, premierul României

- Igor Grosu, președintele Parlamentului Republicii Moldova

- Dorin Recean, premierul Republicii Moldova“, a transmis AmCham România pe Facebook.

Ieri, premierul Nicolae Ciucă a fost la Chișinău, unde a avut întrevederi cu oficialii de acolo, inclusiv cu președintele Maia Sandu.

„M-am aflat astăzi la Chișinău, un loc de suflet pentru români, iar prima oprire a fost la doamna președinte Maia Sandu. Am discutat împreună despre sprijinul necondiționat pe care #România îl acordă țării vecine în parcursul european și i-am transmis că rămânem alături de Chișinău în plan diplomatic și economic, indiferent de dificultatea temelor de securitate din regiune (...)“, a spus Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel