De la cântăreață de muzică populară, la medic în Elveția. Georgiana Mănăilă, la Departe de România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Georgiana Mănăilă este invitata zilei la emisiunea Departe de România.

Invitata ediției de astăzi a emisiunii Departe de România este Georgiana Mănăilă, un medic român stabilit în Elveția. Georgiana ne va povesti cum e viața de zi cu zi în Franța și în Elveția și de ce a ales să practice medicina în afara țării. Totodată, vom afla ce au în comun dragostea de muzică populară și medicina și ce-i lipsește cel mai mult din România.  

VIDEO (Clipul va fi disponibil începând cu ora 14.00)

Departe de România, o emisiune cu și despre românii din diaspora

Emisiunea "Departe de România", moderată de Gabriel Nuță-Stoica, reprezintă o evoluție naturală a conținutului cu care v-am obișnuit, fiind în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână vom descoperi povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate. Vom vorbi despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: "acasă" sau doar țara de origine.

Emisiunea "Departe de România" se difuzează duminica, de la ora 14:00, pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul "Like" și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel