De la bal la spital. Un cântăreț de manele a fost rănit cu o macetă într-un club din Mamaia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
De la bal la spital. Un cântăreț de manele a fost rănit cu o macetă într-un club din Mamaia / Foto: Captură video Pro Tv
De la bal la spital. Un cântăreț de manele a fost rănit cu o macetă într-un club din Mamaia / Foto: Captură video Pro Tv
Un cântăreț de manele a fost rănit cu o macetă într-un club de manele.

A fost scandal uriaș într-un club din Mamaia, în acest weekend. Un tânăr de 24 de ani, cântăreț de manele, a fost atacat de alți indivizi care participau la concertul unui alt artist și a fost rănit cu o macetă, transmite Pro Tv. Cel lovit a primit îngrijiri medicale la Spitalul din Constanța, nu a vrut să depună plângere și nu a rămas internat în spital.

Incidentul a fost filmat, iar imaginile au apărut pe rețelele de socializare. Mai mulți indivizi au iscat un scandal în mijlocul unui concert și au scos câteva macete și cuțite. În urma conflictului, tânărul de 24 de ani a fost rănit. Se pare că totul a pornit după ce tânărul s-a dus să salute, la o masă, o tânără însoțită de un alt bărbat.

„Bărbatul în vârstă de 24 de ani se afla în incinta clubului respectiv, când, în urma unui conflict spontan, a fost agresat fizic de mai multe persoane necunoscute, iar una dintre aceste persoane l-ar fi rănit în zona brațului.”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Ce spun reprezentanții clubului din Mamaia

Reprezentanții clubului din Mamaia au spus că petrecerea a fost organizată de o altă firmă, iar cei care au participat la concert nu au fost verificați cum trebuie. Astfel s-ar explica de ce în interiorul clubului se aflau oamenii care aveau la ei arme albe. 

„Noi nu am asigurat decât mâncarea și băutura, am împărțit restaurantul în zonă de copii pe plajă și adulți în zona clubului. Undeva la ora trei a apărut un conflict pe o zonă mai ferită în dreapta scenei. Agenții de pază au aplanat conflictul, i-a scos pe cei de la masă în afara clubului.”, a explicat Cristian Broscaru, managerul clubului din Mamaia.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, portul și folosirea fără drept a unor arme albe, tulburarea ordinii și liniștii publice.”, a precizat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Ulterior, cântărețul le-a transmis fanilor un mesaj pe rețelele sociale în care spune că este bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel