De Florii hai la SCRUMBII! Într-un parc din Capitală
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
Târg mare în Capitală dedicat SCRUMBIEI! Iubitorii de peşte dar şi alţi gurmanzi sunt aşteptaţi de joi, 6 aprilie, şi până duminică, 9 aprilie, în Parcul Național la "Tradiţii de Florii şi Ospăţ cu Scrumbii".

SURPRIZA şi VEDETA festivalului ce începe astăzi în Parcul Național din sectorul 2 al Capitalei va fi scrumbia, trufandaua sezonului, peştele rafinat şi extrem de sănătos ce va fi prezent în toate zilele festivalului sub diferite forme: perpelit uşor pe grătar, încins pe plită, parfumat în saramură, afumat sau marinat. Peste 10.000 de scrumbii vor fi prezente la acest târg, informează un comunicat de presă.

De Florii, organizatorii vor pregăti pentru toţi sărbătoriţii şi nu numai şi alte feluri de peşte în cantităţi uriaşe:  păstrăv, ştiucă, macrou, file de crap, doradă, chefal sau saramură de crap, hamsie prăjită cu mujdei şi mămăliguţă, salate de icre de crap, ştiucă, şprot marinat şi sărat.

[citeste si]

Cei care preferă fructele de mare, vor fi şi ei vor găsi la târg preparate inedite prcum: paella cu fructe de mare, frigărui de creveţi, calamari, raci, tentacule de caracatiţă, tone de raci, rechin, peşte spadă şi scoici midii şi rapane ecologice culese tradiţional din Marea Neagră şi pregătite pe plită în sos de vin, pane sau la ceaun.

Nu vor lipsi nici produsele de post, dar şi alte produse precum: dulciuri, brânzeturi, afumături, pâine de casă şi plăcinte dar şi decoraţiuni şi articole de artizanat.

Intrarea este liberă de dimineaţă şi până seara târziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel