DE CE vrea Paleologu să modifice sigla partidului. AFLĂ AICI cum vrea să arate dacă va fi ales președintele partidului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
porumbei_57214700
porumbei_57214700

Aflat la Craiova pentru a-şi prezenta moţiunea cu care candidează la şefia PDL, fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a propus două variante de siglă pentru formaţiunea democrat-liberale. Ambele înfăţişează un cuplu de porumbei, iar una este realizată în cromatica partidului. Paleologu spune că a fost inspirat de o declaraţie a lui Radu Berceanu referitor la candidaţii care vor funcţii, dar nu ştiu să deosebească între porumbei şi porumbiţe.

Pe una dintre planșe, păsările purtau în gheare o ramură de măslin. "Pe asta a făcut-o fiul meu şi îi sunt recunoscător", a explicat fostul şef de la Cultură.  "E fără culorile partidului şi e foarte relaxată. Aceasta are şi o ramură de măslin. I-o las domnului Berceanu", a mai spus Theodor Paleologu. Potrivit acestuia, ramura de măslin reprezintă un simbol creştinesc şi a fost desenată de fiul său, iar el o propune pentru varianta de siglă, întrucât este "nevoie de pace multă în partid".

"Domnul Berceanu a avut aceste propuneri cu porumbelul. Priviţi! Aceasta este o variantă a siglei PDL cu doi porumbei deasupra. Eu ştiu care este porumbelul şi care este porumbiţa. Dvs. ştiţi? Bine că nu candidaţi la preşedinţia partidului.", le-a spus Paleologu democrat-liberalilor doljeni.

"Abia aştept să-l văd pe domnul Berceanu, pentru că am lucrat serios la cele două variante şi sper că vor avea succes, pentru că tot se vorbeşte de rebranduirea partidului", a mai spus el.

Deputatul PDL Constantin Dascălu, prezent la întâlnire, a ţinut să-i precizeze lui Paleologu că parabola prezentată de Radu Berceanu cu porumbeii şi porumbiţele într-o conferinţă de presă nu făcea referire la persoana sa. "Eu vreau să vă zic că domnul Berceanu, când a făcut acea afirmaţie, s-a referit la o altă persoană, şi nu la dumneavoastră", a spus Constantin Dascălu.

Toată această dezbatere  columbofilă vine în urma unei declarații a lui Radu Berceanu din 12 februarie, la Craiova, când s-a referit la aspiraţiile lui Teodor Baconschi la o funcţie de conducere în partid, că e ca şi cum ai vrea să fii şef la asociaţia crescătorilor de porumbei când încă nici n-ai ajuns la faza în care deosebeşti porumbeii de porumbiţe.

Citește și:

Paleologu: Udrea e o porumbiţă. Ar fi extraordinară ca prim-vicepreşedinte în echipa mea de conducere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel