De ce vrea Huidu să plătească pentru fapta sa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Din Adevărul aflăm că Huidu s-a destăinuit unor prieteni şi îşi asumă vina. Mai rar ca un om să spună la doar câteva zile după accident că vrea să plătească pentru ceea ce a făcut. E greu să îţi recunoşti şi o vină mai mică, dar să recunoşti că ai omorât trei oameni din vina ta şi vrei să plăteşti, ştiind ce înseamnă asta, este cu adevărat remarcabil. E firesc să îi fie greu, dar această latură face şi ea parte dintr-o mişcare de comunicare. Huidu apelează la coarda sensisbilă şi ca om de televiziune ştie foarte bine ce se întâmplă când presiunea mediatică atârnă pe umerii judecătorilor. Va fi greu pentru oricine să îl condamne dacă îşi pătrează poziţia de om care regretă amarnic. Asta nu înseamnă însă că nu regretă cu adevărat.

Din România Liberă aflăm că ţara riscă să piardă fonduri comunitare de miliarde de euro. Deosebit de îngrijorătoare." Aceasta este concluzia Comisiei Europene cu privire la absorbţia fondurilor structurale de către România. În timp ce dintre ţările aderate la UE după 2004 Letonia şi Lituania sunt fruntaşe, absorbind 30% din fondurile puse la dispoziţie, România se clasează pe ultimul loc, cu numai 3,7%. În concluzie se alege praful de noi cu tot cu Ministerul pentru Fondurile Europene.

Jurnalul Naţional ne pune pe tapet câştigurile fabuloase ale cerşetorilor români, la Londra. Păi cum să nu câştige bani grei acolo. Au adevărate reţele de cerşetorie şi de înşelăciune. Profită de faptul că în Marea Britanie sunt mulţi imigranţi care în momentul în care îi văd se înmoaie pentru că se imaginează pe ei la început în Londra. E grea muncă şi cerşetoria, dar dacă şti să o practici ajungi la o adevărată artă şi câştigi mult mai bine decât un om care munceşte toată ziua pentru banii aceia.

DeCe News relatează despre strategia pe care o foloseşte Huidu. Ieşirea de miercuri a avocatului lui Şerban Huidu, care spunea că realizatorul TV a fost atent la copiii lui, care făceau gălăgie în spate, în momentul accidentului, arată o strategie de PR folosită şi în cazul accidentului de la Innsbruck, dezvăluie experţii în comunicare. Şi atunci şi acum, copiii au jucat un rol important în ecuaţie. Atunci, Şerban Huidu i-a apărat pe copiii de pe pârtie, şi a fost un erou, acum a fost un părinte grijului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel