De ce ”Vîlceanu-mușcătorul” a avut dreptate să stea în banca PNL: Statutul este foarte clar
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Jurnalista Diana Tache spune că Dan Vîlceanu încă este membru PNL. 

Jurnalista Diana Tache a vorbit despre scandalul dintre Florin Roman și Dan Vîlceanu. Potrivit acesteia, Dan Vîlceanu încă este membru al PNL, deoarece deși Biroul Politic al partidului l-a exclus, Consiliul Național al Partidului Național Liberal nu a fost convocat pentru a certifica această decizie.

VEZI ȘI: Florin Roman a detaliat, cu lux de amănunte, cum a fost atacat de Dan Vîlceanu: Mi-a pus mâna, ca o gheară, pe gât

"Faptul că s-a bucurat toată lumea de episodul acesta... Adică, culmea, ei ai lor, ei între ei se bat, se mușcă, se reclamă, tot ei se bucură, se aplaudă, adică tabăra care se bucura de Brătieni că a încasat-o din nou Florin Roman să știți că e mult mai mare decât tabăra care îl comenta pe Vîlceanu - mușcătorul. Eu cred că singurul candidat comun care ar fi putut să-l bată pe Nicușor Dan era domnul Vîlceanu, că uite, e în continuare membru PNL. Să nu mergem pe varianta aia a brătienilor: "domnilor, l-am dat afară în Biroul Politic". Statutul este foarte clar: Vîlceanu astăzi este membru PNL", a declarat Diana Tache.

Diana Tache: Un an de zile nu au fost în stare să întocmească consiliul ca să poată să-l excludă

"Deci nu a avut dreptate Florin Roman când s-a luat de el?", a întrebat Bogdan Chirieac.

"Deci, este membru PNL. Statutul spune foarte clar, l-au exclus în urma BPN-ului și trebuia Consiliul Național care să poată să certifice. Nu s-a întâlnit consiliul de anul trecut, de când s-a întâlnit Biroul Politic să îl dea afară pe Vîlceanu, un an de zile nu au fost în stare să întocmească consiliul ca să poată să-l excludă. Astăzi, Vîlceanu este membru PNL", a spus Diana Tache.

Precizăm că deputații Dan Vîlceanu și Florin Roman au  avut, marți, un conflict violent în Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel