Data publicării:

De ce trebuie să pui bicarbonat pe carnea crudă. Secretul marilor restaurante

Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Bucătarii din marile restaurante au un secret atunci când pregătesc carnea. Aceştia adaugă un ingredient simplu care face orice carne mai fragedă. Puteţi obţine şi voi, acasă, o friptură la fel de gustoasă şi de fragedă. Tot ce trebuie să faceţi este să adăugaţi puţin bicarbonat de sodiu.

Iată ce trebuie să faceţi:

Pasul 1

Pregătiți carnea. Trebuie să o tăiaţi în felii mici.

Pasul 2

Presărați bicarbonat de sodiu pe carnea crudă. Adăugaţi o lingură de bicarbonat la 450 de grame de carne.

Pasul 3

Lăsați carnea cu bicarbonat timp de o oră.

Pasul 4

Clătiți bine, apoi uscaţi carnea cu şerveţele de hârtie.

Pasul 5

Continuați cu rețeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel