Data publicării:
De ce trebuie să pui bicarbonat pe carnea crudă. Secretul marilor restaurante
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Bucătarii din marile restaurante au un secret atunci când pregătesc carnea. Aceştia adaugă un ingredient simplu care face orice carne mai fragedă. Puteţi obţine şi voi, acasă, o friptură la fel de gustoasă şi de fragedă. Tot ce trebuie să faceţi este să adăugaţi puţin bicarbonat de sodiu.
Iată ce trebuie să faceţi:
Pasul 1
Pregătiți carnea. Trebuie să o tăiaţi în felii mici.
Pasul 2
Presărați bicarbonat de sodiu pe carnea crudă. Adăugaţi o lingură de bicarbonat la 450 de grame de carne.
Pasul 3
Lăsați carnea cu bicarbonat timp de o oră.
Pasul 4
Clătiți bine, apoi uscaţi carnea cu şerveţele de hârtie.
Pasul 5
Continuați cu rețeta.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News