Autor: Ana Vasilescu | Publicat pe: 11 iul, 21:02
De ce trebuie să pui bicarbonat pe carnea crudă. Secretul marilor restaurante
Bucătarii din marile restaurante au un secret atunci când pregătesc carnea. Aceştia adaugă un ingredient simplu care face orice carne mai fragedă. Puteţi obţine şi voi, acasă, o friptură la fel de gustoasă şi de fragedă. Tot ce trebuie să faceţi este să adăugaţi puţin bicarbonat de sodiu.

Iată ce trebuie să faceţi:

Pasul 1

Pregătiți carnea. Trebuie să o tăiaţi în felii mici.

Pasul 2

Presărați bicarbonat de sodiu pe carnea crudă. Adăugaţi o lingură de bicarbonat la 450 de grame de carne.

Pasul 3

Lăsați carnea cu bicarbonat timp de o oră.

Pasul 4

Clătiți bine, apoi uscaţi carnea cu şerveţele de hârtie.

Pasul 5

Continuați cu rețeta. 


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro