De ce trebuie să înmoi carnea în lapte. Trucul simplu al marilor bucătari
Cu toţii preferăm o friptură fragedă şi gustoasă. Marii bucătari au câteva trucuri care îi ajută ca bucata de carne să fie perfectă.
Trucuri simple pentru o friptură fragedă
Primul lucru pe care trebuile să-l faceţi este să alegeţi carnea. Aveţi grijă ca aceasta să aibă culoare şi miros plăcut.
Înainte de a o pune în tigaie, este indicat să o bateţi cu un ciocan de lemn. În acest fel, carnea va fi mai fragedă.
Mai puțină sare: Punerea sării la începutul gătitului va usca friptura și, prin urmare, o va întări. Mai bine puneți sare când o serviți sau în ultimele secunde de gătit.
Utilizarea laptelui: Înmuiați carnea în lapte cel puțin două ore. Înainte de a face asta, crestaţi carnea pentru ca laptele să pătrundă mai bine.
Tăiaţi carnea în bucăţi mici. Aveţi grijă să nu se usuce.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News