Data publicării:
De ce trebuie să înmoi carnea în lapte. Secretul marilor bucătari
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Friptură
Vă prezentăm câteva trucuri care vă vor fi de folos atunci când veţi găti carnea. Marii bucătari le folosesc.
Pentru ca friptura să fie mai fragedă şi mai gustoasă, trebui doar să înmuiaţi carnea în lapte. Faceţi acest lucru cu câteva ore înainte de a începe să o gătiţi.
Carnea poate fi macerată şi în sucuri de fructe (de mere sau de lămâie), în oţet de mere sau chiar în bere. Trebuie să ştiţi că aceste sucuri pot modifica gustul cărnii.
Citeşte şi Cum să faci cel mai bun orez cu lapte. Acesta este secretul
De asemenea, puneţi sare pe carne la sfârşti, chiar înainte de servire. În acest fel, friptura îşi păstrează mai bine sucul propriu, iar bucata de carne va fi mult mai fragedă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News