De ce trebuie să înmoi carnea în lapte. Secretul marilor bucătari
Friptură
Vă prezentăm câteva trucuri care vă vor fi de folos atunci când veţi găti carnea. Marii bucătari le folosesc.
Pentru ca friptura să fie mai fragedă şi mai gustoasă, trebui doar să înmuiaţi carnea în lapte. Faceţi acest lucru cu câteva ore înainte de a începe să o gătiţi.
Carnea poate fi macerată şi în sucuri de fructe (de mere sau de lămâie), în oţet de mere sau chiar în bere. Trebuie să ştiţi că aceste sucuri pot modifica gustul cărnii.
Citeşte şi Cum să faci cel mai bun orez cu lapte. Acesta este secretul
De asemenea, puneţi sare pe carne la sfârşti, chiar înainte de servire. În acest fel, friptura îşi păstrează mai bine sucul propriu, iar bucata de carne va fi mult mai fragedă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce scăpăm greu de burtă. Carmen Brumă: Poți să faci un milion de abdomene, nu se va vedea
- Horoscop 6 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții aprinse, în a doua zi de Paști, pentru o zodie. Îți fac rău!
- A doua zi de Paști. Ce trebuie să facă toți credincioșii în Lunea Albă din Săptămâna Luminată
- BANCUL ZILEI: Femeia cu inițiativă
- Klaus Iohannis, cu avionul de lux în SUA, pentru a-și lua "Oscarul de la Washington". Bogdan Chirieac arată cum puteau fi "salvați niște bani" - Foto
- Ciorbă de murături: Rețeta momentului. O vei prepara de mai multe ori
- Motivul primei vizite a Regelui Charles al III-lea în România. Camelia Csiki: Puțină lume știe. Este legată de o condiționare
- Chefi la cuțite: "Lovitură psihică" în echipa lui chef Alexandru Sautner
- Cea mai mare greșeală pe care o facem când ne rugăm. Preotul Adrian Agachi: E o scuză pe care o auzim foarte des nu doar la spovedanie, ci și în general
- Motorina ar putea să dispară din benzinării: "Este o scădere uriașă”