Onțanu: Într-o frumoasă zi de toamnă ne-am propus...
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
ontanu
ontanu

De la uciderea de către maidanezi a  lui Ionuț Anghel,  primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu, tace.   Acesta nu a fost prezent nici la întâlnirea primarilor de sectoare convocată de Victor Ponta pe tema maidanezilor.  Primarul tace în această problemă, dar pe Facebook, Onțanu este o prezență activă. 

Chiar dacă băiețelul de patru ani a fost sfâșiat de maidanezi în Sectorul 2, edilul tace în această problemă, în speranța că trecerea timpului va face uitat subiectul.

Chiar în ziua în care Ionuţ a fost înmormântat, pe contul de Facebook al primarului erau scrise următoarele rânduri: "Într-o zi frumoasă de toamnă ne-am propus să mergem în vizită la prietenii noştri de la Centrul de Zi "PINOCHIO", unde ne-am întâlnit şi cu cei de la Centrul "CIREŞARII"- am petrecut câteva ore ca între prieteni. Concursuri, discuţii interactive, tenis de masă şi voie bună. Mulţumim pentru ospitalitate dragi prieteni ai Centrului de Zi "Pinochio"Bucureşti Sector 2.

Neculai Onțanu  a postat fotografii de la evenimente și chiar invitații la pelerinaj în Grecia "Leagăn de civilizație, cultură și creștinism", într-un moment în care sicriul micuțului  era depus  în biserică.

De asemenea,  joi seară, edilul a avut timp să trimită sms-uri locuitorilor din Sectorul 2, pentru a-i invita la târgul anticarilor, ce va avea loc în acest weekend.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel