Urmărește emisiunea live
De Ce susţine Kamikaze că Academia Caţavencu nu mai are dreptul să apară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
kamikaze catavencu
kamikaze catavencu

Revista Kamikaze susține, într-un articol publicat astăzi, că Academia Cațavencu nu ar mai trebui să apară, din cauză că s-au declanșat procedurile de insolvență. Cei de la Kamikaze amenință cu pușcăria pe editorii revistei A.C.

kamikaze catavencu

”Pe 3 mai, S.C. Cațavencu a intrat în faliment, adică societatea s-a dizolvat, cum scrie și-n sentință. Într-o altă sentință (1,2,3) din toamna lui 2010 cu privire la falimentul Cațavencu, instanța atrăgea atenția că este ilegal ca SC Cațavencu, în faliment, să editeze revista Academia Cațavencu. Astea sînt rigorile legii, care nu permite continuarea activității specifice unei societăți intrate în faliment. E și logic, cînd ai datorii de milioane de euro la fisc și ai intrat în faliment, de ce să continui activitatea? Ca să faci alte găuri de milioane de euro? Dar să lăsăm legile să-și facă treabă, vă spunem luni mai multe despre rigorile legilor și cine e pasibil de pușcărie în acest caz”, se arată în articolul amintit. Kamikaze susține că, după anunțarea falimentului, ”pe 3 mai, n-a mai avut loc nicio Adunare a Creditorilor, prima fiind, conform Buletinului Insolvenței (un fel de Monitor Oficial unde se publică date despre faliți) pe data de 16.05. 2011, adică lunea asta”.

Florin Iaru, unul dintre membrii de bază ai echipei de la Academia Cațavencu, ne-a declarat că Adunarea Creditorilor s-a reunit astăzi și a dat acordul de apariție pentru revistă. ”S-au limitat cheltuielile la plata tiparului, a salariilor și a datoriilor, dar este evident că revista trebuie să apară. Creditorii au interesul să existe publicația, să existe brandul, să apărem normal pe piață, altfel marca nu mai are nicio valoare. Cei de la Kamikaze sunt turbați fiindcă nu reușesc, cu toate eforturile, să vândă mai mult de 2700 de exemplare. Noi vindem 19.000, așa că au tot interesul să scape de un contracandidat puternic, poate reușesc și ei să-și vândă revista. Singura instituție care ar profita de suspendarea apariție Academiei ar fi Kamikaze. Și, bineînțeles, puterea politică. Nici măcar nu sunt implicați toți redactoriid e la Kamikaze în această campanie murdară, ci doar vreo doi, care ne înjură constant. Asta e”.

Citeşte şi:

Caţavencu, de vânzare până pe 16 septembrie. Ziaristul care „a făcut“ poza cu Geoană la Vântu cere suspendarea imediată a publicaţiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel