De ce spune Victoraș Micula că ar fi fost bine să fie el președintele României
Autor: Ioana Dinu | Publicat pe: 31 Martie 2023, 17:08
WhatsApp
FOTO FACEBOOK
FOTO FACEBOOK
Victoraș Micula, cunoscut în presă drept „moștenitorul imperiului Frutti Fresh”, a spus de ce ar fi fost bine să fie el... președintele României.

„Aș fi fost un bun președinte. Știți de ce? Că am bani de acasă. Ar fi meritat să fiu președinte doar pentru nume, să își amintească România: „cândva a fost Micula președinte și ia uite ce a făcut pentru această țară!”, a spus Victoraș Micula într-un live pe TikTok.

Victoraș Micula nu a luat examenul de bacalaureat, dar la doar 27 de ani, are mai multe mașini, un avion privat și un elicopter

Victoraș Micula este fiul magnatului Viorel Micula, cel care, alături de fratele său geamăn, Ioan, a construit imperiul Frutti Fresh. Victoraș era încă mic atunci când frații milionari din Bihor au deschis mai multe televiziuni, dintre care cea mai cunoscută a rămas Național TV.

În 2021, presa titra că „omul de afaceri bihorean Victoraș Micula, fiul magnatului Viorel Micula, a fost trimis în judecată, fiind acuzat în total de 31 de infracţiuni privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”

„Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au cerut Judecătoriei Oradea arestarea preventivă pentru 30 de zile a omului de afaceri Victor Micula pentru aceste infracţiuni, în acelaşi dosar fiind trimişi în judecată şi doi prieteni ai săi.

„În sarcina domnului Victor Micula, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au reţinut că acesta ar fi săvârşit un număr de 18 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, în decursul anului 2019, în sensul că acesta a achiziţionat prin persoană interpusă arme letale, muniţie letală pe care le-a şi manevrat şi folosit, acesta nedeţinând niciun permis de port-armă sau autorizaţie în acest sens. El mai este acuzat şi la instigare la fals sub semnătură privată - 13 infracţiuni la număr. El l-a determinat pe un prieten de-al său, inculpat în dosar, să înscrie în fals că acesta a cumpărat pe numele lui respectivele arme, când de fapt beneficiarul acestora ar fi fost domnul Victor Micula", a declarat joi purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, procurorul Marius Pop Blaga.

În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată şi doi prieteni de-ai lui Victor Micula, unul prin intermediul căruia ar fi cumpărat armele de vânătoare, iar celălalt, acuzat că ar fi depus mărturie mincinoasă în dosar, în favoarea lui Victor Micula.

"Împreună cu acesta a fost trimis în judecată un coinculpat, care este acuzat de săvârşirea a 18 fapte de complicitate la nerespectarea armelor şi muniţiilor. Prin intermediul acestuia, domnul Victor Micula şi-ar fi procurat respectivele arme, inculpatul deţinând permis de port-armă şi autorizaţii pentru a fi cumpărate. El este acuzat şi de fals în înscrisuri sub semnătură privată - a cumpărat armele şi a înscris în fals că el este beneficiarul acestora. Mai există un inculpat trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă, care ar fi declarat mincinos pentru a-l ajuta pe domnul Victor Micula în faza de urmărire penală, cu privire la o armă", a mai declarat Marius Pop Blaga”. - scrisa presa vremii.

@andrei1official #victormicula ♬ sunet original - The_ace_of_Black_hearts

VEZI ȘI: Ce conține Frutti Fresh, sucul pe care Victoraș Micula, moștenitorul imperiului acestor băuturi, spune că nu-l bea - https://www.dcnews.ro/ce-contine-frutti-fresh-sucul-pe-care-victoras-micula-mostenitorul-imperiului-acestor-bauturi-spune-ca-nu-l-bea_910790.html

@www.micula.com I ♥️???????? #jet #commander #billion ♬ România mea - Costi & Cream & Minodora & Diana Bucsa

@andrei1official #victormicula #alinboy ♬ sunet original - danielmocanuoficial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?