De ce să ungi carnea cu ulei de măsline, înainte de prăjire. Secretul gospodinelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Pentru a obține o carne prăjită delicioasă, trebuie să folosești acest truc excelent. Gospodinele cu experiență îl folosesc mereu. Rezultatul este minunat.

Ardeii umpluţi îşi vor păstra culoarea și nu se vor înmuia la fiert, dacă vor fi unși cu ulei de măsline înainte de umplere. Carnea devine mai fragedă, la fel, dacă este unsă cu acest ulei, înainte de prăjire.

Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită, ungeţi-o, înainte de a o introduce la cuptor, cu un strat subţire de zahăr praf.

Pentru a imprima fripturii de pui o aromă mult mai savuroasă, așază condimentele direct pe carne. Trageți pielița spre exterior și presărați amestecul de condimente, pasta sau lichidul de marinare. Apoi, presărați puține condimente și pe pieliță.

Vezi și: Ce faci cu mâncarea rămasă de la Paşti. Cele mai bune idei. Economie garantată!

TORT fabulos din COZONACUL rămas de la Paști. Rețeta delicioasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel