De ce să treci stafidele prin făină, înainte de a le pune în prăjitură. Trucul secret al gospodinelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
De ce să treci stafidele prin făină, înainte de a le pune în prăjitură. Trucul secret al gospodinelor. Stafidele trebuie trecute prin făină, înainte de a le pune în prăjitură, dacă vrei ca desertul tău să fie o reușită. Iată cum te ajută.

Stafidele trebuie spălate şi scurse înainte de a fi puse în prăjitură. Iar ca să nu se lase la fund, trece-le prin făină.

Aluatul de cozonac iese mai pufos dacă adaugi în compoziție o lingură de oțet. Dacă vrei să obţii un blat de tort crescut bine şi pufos, lasă ouăle la temperatura camerei, apoi separă-le, bate albuşurile spumă tare şi adaugă la final gălbenuşurile.

Dacă vrei să îți iasă o prăjitură delicioasă, pune în compoziţia foilor un vârf de cuţit de amoniac stins cu zeamă de lămâie. În acest fel vor fi crocante şi se vor pătrunde bine de cremă după întindere. Puţin amoniac în aluatul pentru biscuiţi îi va face şi pe ei crocanţi, dar fragezi, nu tari.

Vezi și: Cea mai bună prăjitură "Albă ca Zăpada". Ingredientul care o face delicioasă. Chefii bucătari îl adaugă mereu

Masa de Crăciun. De ce să adaugi oțet în aluatul de cozonac. Trucul folosit de chefii bucătari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel