De ce să ții cotletul în apă cu oțet, înainte de a-l găti. Trucul funcționează
Sursa foto: Pixabay
Dacă vrei să gătești cotlet, ar trebui să iei în considerare acest truc. Iată de ce se ține în apă cu oțet înainte de a fi gătit.
Friptura de vacă capătă un gust picant dacă, înainte cu câteva ore de a o prepara, se unge carnea cu muştar. Apoi se frige înăbuşit.
Cotletele nu se mai usucă la prăjit dacă, înainte de a le condimenta, se pun scurtă vreme în apă cu oţet.
Chifteluţele se înmulţesc şi devin mai pufoase punând puţin bicarbonat sau praf de copt în compoziţie.
Pastrama este mai fragedă dacă înainte de preparare e lăsată în lapte.
Cum faci să-ți iasă pastrama fragedă. Trucul simplu
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat