Urmărește emisiunea live
Data actualizării:
Data publicării:

De ce să pui sare peste ceapă când o călești. Trucul este genial!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Aduagă sare peste ceapa pe care o călești și vei rămâne surprins de efect. Te-ai gândit vreodată la asta?

Alegeri prezidentiale 2024

Dacă fierbi sfecla roşie, adaugă sarea la început. Dacă fierbi ciuperci, adaugă sarea la sfârşitul fierberii. Daca ai fiert cartofi pentru salată, taie-i cât sunt încă fierbinți.

Congelează ardeii iuţi. Astfel, se păstrează mai mult timp şi nu îşi pierd proprietăţile. Totodată, poţi să îi dai prin razătoare şi să-i adaugi în sosuri şi alte preparate culinare.

Dacă vrei să scapi de mirosul puternic de ceapă prăjită, este suficient să adaugi un praf de sare când o căleți şi să micşorezi flacăra de sub tigaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel