Carnea de porc are o textură mai aerată, de aceea pentru aceasta cel mai des trebuie să folosiți mai multe ouă. Pentru a obține pârjoale sau chifteluțe ce își țin bine forma, folosiți cartofi. Amestecați 500 g de carne tocată cu un cartof ras. Astfel, veți utiliza o cantitate minimă de ouă, iar produsul final își va ține foarte bine forma.
Cel mai des la carnea de vită se adaugă grăsime, unt sau slănină. În acest mod se prepară pârjoalele pentru burgerii tradiționali americani. Dacă doriți să pregătiți hamburgeri delicioși de casă, amestecați 200 g de carne tocată cu 1 lingură de unt, 1 lingură de grăsime animală (porc sau miel) și 2 linguri ulei de măsline. Potriviți cu sare și piper negru măcinat.
Atunci când vrei să cumperi carne de vită sau de porc și îți dorești să te asiguri că este proaspătă o poți face folosind un truc extrem de folositor: prin apăsare cu un deget. Cu cât adâncitura formată dispare mai repede, cu atât carnea e mai bună.
Vezi și: De ce să adaugi cartof crud în carnea tocată. Secretul genial folosit în restaurante
De ce să adaugi măr ras în carnea tocată de vită. Trucul genial folosit în restaurante
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Mircea Badea: Atenție: Ce urmează nu e un atac la Dorian Popa! Nu, românașii nu sunt săraci deloc. Au mulți bani pentru asta!
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”