De ce să pui oțet în pilaf când îl gătești. Trucul este incredibil de bun!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Oțetul este folosit des în bucătărie. Însă te-ai fi gândit că poate fi adăugat și în orezul pentru pilaf? Sigur nu, dar face minuni. Iată cum funcționează.

Dacă vrei să ai cele mai gustoase mâncăruri din orez, adaugă o lingură de oțet după ce boabele de orez s-au fiert bine. Oțetul va face orezul mai crocant și mai gustos. De asemenea, oțetul adăugat în aluatul de cozonac face ca delicioasa prăjitură să iasă mai pufoasă. 

Poate fi folosit și în cazul fripturii.  Cotletul de porc capătă un gust deosebit dacă înainte de a fi gătit se introduce într-un vas cu oțet din vin, diluat cu apă și cu amestec de mirodenii. Carnea de pus în frigider sau congelator trebuie curățată de grăsime, pentru ca aceasta să nu capete miros de râncezeală.

Vezi și: De ce să pui cola în aluatul de gogoși. Trucul cu rezultate de excepție

Salată Coleslaw, rețeta. Prepar-o la tine acasă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel