Data publicării:
De ce să frigi puiul cu pieptul în jos. Trucul excelent pe care-l vei folosi mereu
Când vrei să frigi un pui întreg, pune-l cu pieptul în jos. Pieptul conţine cea mai mare parte din carne, astfel cu cât este mai aproape de sursa de căldură, cu atât mai repede se va găti.
De asemenea, carnea de găină fierbe într-un timp mai scurt dacă o freci cu puţin zahăr înainte. Pentru a grăbi fierberea cărnii, pune în oală o linguriţă inoxidabilă sau un păhărel de ţuică. Nu-ţi face griji: ţuica se va evapora înainte de-şi lăsa aroma în apă. După ce carnea devine moale, scoate linguriţa inoxidabilă şi adaugă legumele.
Carnea pentru friptură nu trebuie sărată, altfel se va usca. Tot pentru a fi mai fragedă, carnea de miel sau de oaie se opăreşte în lapte clocotit.
Vezi și: Masa de Crăciun. De ce să adaugi oțet în aluatul de cozonac. Trucul folosit de chefii bucătari
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News