Data publicării:
De ce să freci friptura de pasăre cu zahăr praf, înainte de a o băga la cuptor. Trucul genial
Friptura de pasăre este delicioasă și sănătoasă, mai ales dacă vorbim de găinile crescute la țară. Există un truc care te va cuceri și pe care îl vei folosi mereu, de acum încolo, când o prepari. Iată ce trebuie să faci.
Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.
Pentru a obține feluri de mâncare cât mai suculente, amestecați carnea tocată de pui cu suc de roșii: 50 ml de suc pentru 500 g de carne. Deoarece carnea de pui este destul de fină, este nevoie să-i redați un gust mai intens, scrie bucatarul.eu.
De aceea, adăugați condimente puțin mai picante decât ca de obicei (maghiran, curry, rozmarin, piper negru sau roșu).
Vezi și: Cum cureți cartofii fierți rapid și ușor. Trucul folosit în restaurante
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News