Data publicării:
De ce să freci carnea de găină cu zahăr, înainte de-a o fierbe. Trucul genial din bucătărie
Acest truc face adevărate minuni. Zahărul te ajută mai mult decât crezi, atunci când vine vorba de fierberea cărnii de găină
Carnea de găină fierbe într-un timp mai scurt dacă o freci cu puţin zahăr înainte. De asemenea, pentru a grăbi fierberea cărnii, pune în oală o linguriţă inoxidabilă sau un păhărel de ţuică. Nu-ţi face griji: ţuica se va evapora înainte de-şi lăsa aroma în apă. După ce carnea devine moale, scoate linguriţa inoxidabilă şi adaugă legumele.
Atunci când vrei să cumperi carne de vită sau de porc și îți dorești să te asiguri că este proaspătă o poți face folosind un truc extrem de folositor: prin apăsare cu un deget. Cu cât adâncitura formată dispare mai repede, cu atât carnea e mai bună.
Apoi, înainte de preparare, carnea pentru friptură nu trebuie sărată, altfel se va usca. Tot pentru a fi mai fragedă, carnea de miel sau de oaie se opăreşte în lapte clocotit.
Vezi și: De ce să călești orezul în unt, înainte de-al fierbe. Trucul cu rezultate fabuloase!
Ciorbă de cartofi. Rețeta de post savuroasă și rapidă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News