Carnea de găină fierbe într-un timp mai scurt dacă o freci cu puţin zahăr înainte. De asemenea, pentru a grăbi fierberea cărnii, pune în oală o linguriţă inoxidabilă sau un păhărel de ţuică. Nu-ţi face griji: ţuica se va evapora înainte de-şi lăsa aroma în apă. După ce carnea devine moale, scoate linguriţa inoxidabilă şi adaugă legumele.
Atunci când vrei să cumperi carne de vită sau de porc și îți dorești să te asiguri că este proaspătă o poți face folosind un truc extrem de folositor: prin apăsare cu un deget. Cu cât adâncitura formată dispare mai repede, cu atât carnea e mai bună.
Apoi, înainte de preparare, carnea pentru friptură nu trebuie sărată, altfel se va usca. Tot pentru a fi mai fragedă, carnea de miel sau de oaie se opăreşte în lapte clocotit.
Vezi și: De ce să călești orezul în unt, înainte de-al fierbe. Trucul cu rezultate fabuloase!
Ciorbă de cartofi. Rețeta de post savuroasă și rapidă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- SUA încetează furnizarea de rachete Patriot către Ucraina: Spania și Japonia intervin
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Programul Casa Verde Fotovoltaice, deblocat. Laurențiu Neculaescu (AFM): Documentul care e obligatoriu la decontare / video
- Florin Piersic a fost operat de urgență. Medicii i-au descoperit o infecție la genunchi