România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 08 iun, 08:32
De ce să dai carnea de pui prin făină, înainte de gătire. Trucul este genial!
Dacă ai poftă de o friptură de pui delicioasă, trebuie să știi că există un truc minunat pe care trebuie să-l folosești. Iată cum te ajută făina, în acest caz.

Spală bine carnea şi apoi usuc-o cu ajutorul unor prosoape de hârtie. Unge carnea cu ulei vegetal şi tapeteaza-o cu făină. Astfel, friptura se va rumeni mai frumos, potrivit retete.acasa.ro.

Vinul alb este foarte potrivit pentru fripturile de pui făcute la cuptor. Carnea se stropeşte după ce a fost aşezată în tavă, pentru o aromă deosebită. Nu prepara friptura imediat după ce ai scos carnea din frigider. Lasă carnea la temperatura camerei minimum o oră.

Dacă doreşti un curcan la cuptor, este recomandat să-l scoţi din frigider cu 2 - 2,5 ore înainte. Dacă pregăteşti carnea pe grill, ai nevoie de 2 pulverizatoare: unul cu apă - pentru a stinge focul, altul cu oţet aromat - pentru aromă şi o crustă crocantă.

Vezi și: De ce să freci carnea cu lămâie, înainte de-a o găti. Trucul genial

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro