Data publicării:
De ce să adaugi cartof crud în carnea tocată. Secretul genial folosit în restaurante
De ce să adaugi cartof crud în carnea tocată. Secretul genial folosit în restaurante. Cartoful crud adăugat în carnea tocată face minuni cu preparatul tău. La cât este de eficient, probabil este folosit și în bucătăriile restaurantelor.
Pentru ca tocătura să fie mai gustoasă, adăugați în carnea tocată ceapă crudă sau puțin cartof crud, ambele date prin răzătoarea mică.
Pentru a grăbi fierberea cărnii, pune în oală o linguriţă inoxidabilă sau un păhărel de ţuică. Nu-ţi face griji: ţuica se va evapora înainte de-şi lăsa aroma în apă. După ce carnea devine moale, scoate linguriţa inoxidabilă şi adaugă legumele. Înainte de preparare, carnea pentru friptură nu trebuie sărată, altfel se va usca. Tot pentru a fi mai fragedă, carnea de miel sau de oaie se opăreşte în lapte clocotit.
Atunci când vrei să cumperi carne de vită sau de porc și îți dorești să te asiguri că este proaspătă o poți face folosind un truc extrem de folositor: prin apăsare cu un deget. Cu cât adâncitura formată dispare mai repede, cu atât carnea e mai bună.
Vezi și: De ce să freci carnea de găină cu zahăr, înainte de-a o fierbe. Trucul genial din bucătărie
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News