Cum l-a trimis John Kerry pe Antonescu la Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
1345267565Basescu_si_Antonescu
1345267565Basescu_si_Antonescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a explicat luni seară de ce s-a întâlnit în două rânduri cu președintele Traian Băsescu, fără ca opinia publică să fie informată despre aceste întrevederi.

„Vă pot spune cu oarecare aproximație și subiectele. Într-una (n.r. - întâlnire cu Traian Băsescu) a fost vorba de Republica Moldova.

În a doua - nu pot să dau mai multe amănunte, dar se pot verifica - pentru o chestiune care ține nu doar de securitatea națională a României și de niște probleme regionale. Am fost pur și simplu sunat de secretarul de stat al Statelor Unite, John Kerry - cel actual - și întrebat care este poziția mea. În legătură cu asta îmi trebuiau mai multe informații și în legătură cu acel subiect despre care e lesne de înțeles că nu pot vorbi public, deși nu e vreo conspirație sau vreun secret, trebuia să îl consult pe cel care conduce CSAT-ul și e pe funcție acolo. N-am vorbit nici de Ponta, nici să ne împăcăm, nici să atacăm pe nimeni”, a declarat Crin Antonescu, în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel