De ce s-a dus Monica Iacob Ridzi la Spitalul Universitar București
Spitalul este ales de pacienți după faima clinicilor, după reclamă, în funcție de apropierea de domiciliu, dacă e un caz urgent sau după relațiile pe care le au cu unii medici. Pentru afecțiunile hematologice, cea mai apropiată clinică de vârf, cu renume și rezultate deosebite, este la Spitalul AKH din Viena.
De altfel, Monica Iacob Ridzi a născut la o maternitate din capitala Austriei. Rezultate foarte bune are, în România, clinica de profil din Timișoara, unde s-a realizat și primul transplant de măduvă de la noi. În București, cea mai importantă secție de hematologie se află la Fundeni, iar Colțea are o mare experiență, fiind prima înființată.
Spitalul Universitar, la care a ajuns Monica Iacob Ridzi are o locație excelentă: se află la trei minute de mers pe jos de Palatul Cotroceni. Spitalul este condus de finul președintelui Băsescu, dr. Cătălin Cârstoiu, al cărui tată este unul dintre cei mai importanți membri PDL în Argeș.
Tot la Universitar a ajuns, inițial, și președintele, în 2006, când a suferit o hernie de disc. În perioada spitalizării, fostul ministru al Tineretului și Sportului nu poate primi vizite, nici măcar ale procurorilor care investighează scandalul ”2 Mai”.
Citeşte şi:
Monica Iacob-Ridzi, internată la Spitalul Univesitar cu infecţie la măduva osoasă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News