De ce nu își arată Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: X FACTOR
Foto: X FACTOR
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva nu au postat nicio fotografie cu chipul fiului lor și momentan nici nu intenționează să facă acest lucru.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au explicat pentru Viva motivul pentru care nu își doresc să-l expună în public pe fiul lor. Ștefan Bănică a declarat că își dorește ca fiul lui să aibă o copilărie normală.

„Nu ne-am dorit să-l expunem, momentan. Cu siguranţă, vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a spus Lavinia Pîrva.

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a continuat Ștefan Bănică.

Cum l-a descris Ștefan Bănică pe fiul său cel mic

„Alexandru are simţul umorului, este isteţ, face ghiduşii, îi place muzica, îi place să danseze. Este greu de enumerat ce crede un tată despre copilul lui fără a fi subiectiv şi fără a exagera, ceea ce eu încerc să nu fac. Dar este un copil cu foarte mult farmec”, a mai spus, pentru sursa citată, Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică Jr, despre tatăl său: „Mă pupa și la 25 de ani la fel cum mă pupa și când eram mic”

Într-un podcast, Ștefan Bănică Jr. a afirmat că tatăl său a fost un bărbat care i-a oferit afecțiune și iubire, chiar și după ce a crescut. Atât el, cât și fratele său se simțeau mândri de fiecare dată când tatăl lor îi pupa și îi îmbrățișa în public. „Tata era un tip extrem de uman. Tata mă pupa și la 25 de ani la fel cum mă pupa și când eram mic. De față cu toată lumea, nu avea nicio treabă cu chestia asta. Distanța ți-o impunea prin modul lui de a gândi. Eu am avut norocul că am fost ca un burete, adică luam cam tot ce vedeam, prindeam.”

Amintim că, invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde” a lui Marius Manole, Lavinia Pîrva a făcut o serie de dezvăluiri inedite și nu a ezitat să vorbească despre viața ei sentimentală, deși în general păstrează discreția în privința acestui subiect.

Cântăreața a mărturisit că, înainte de a-l cunoaște pe cel ce avea să îi devină soț, îl admira la fel ca orice român, era fanul lui, dar nu și-a imaginat că va ajunge să se căsătorească cu el. 

„Îl admiram ca orice român, pentru că este un artist foarte iubit. Dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să ajung aici", a spus Lavinia Pîrva în emisiunea. Mai mult, artista a vorbit și despre prima lor întâlnire și a dezvăluit ce l-a întrebat prima dată atunci când l-a văzut. Conform spuselor sale, a fost curioasă să afle dacă este sau nu machiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel