”De Ce Nu în România?” cu Murad, Vâlcu și Chirieac. Impactul economic al războiului din Ucraina și soluții pentru refugiați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
”De Ce Nu în România?” cu Murad
”De Ce Nu în România?” cu Murad
Mohammad Murad, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România, vă așteaptă, miercuri, la DCNews. 

Urmărește emisiunea live pe DCNews și DCNewsTV miercuri, 2 martie 2022, de la ora 13:00. De asemenea, emisiunea va fi live și pe DCBusiness.

Mohammad Murad, președintele Phoenicia Hotels, cel mai mare investitor privat din turismul românesc, are emisiune la DCNews și DCNewsTV în fiecare miercuri, de la ora 13.00.

Miercuri, Mohammad Murad va vorbi cu Val Vâlcu și Bogdan Chirieac despre impactul economic al războiului din Ucraina. Mohammad Murad va veni cu soluții pentru oamenii care fug din calea conflictului de la granița României.

Nu ratați o emisiune nouă, interesantă și serioasă în spațiul online! Mohammad Murad vă așteaptă, în fiecare miercuri, cu invitați speciali, doar la DCNews și DCNewsTV! Veți descoperi aici oameni care aduc schimbarea în România. Veți descoperi povești de succes și nu doar atât! Stați pe DCNews, DCNews TV sau DCBusiness pentru a vedea ce v-a pregătit Mohammad Murad!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel