De ce nu este suspendat Traian Băsescu
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Traian Băsescu 2
Traian Băsescu 2

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, joi, la Antena 3, de ce nu susține suspendarea președintelui Traian Băsescu, deși sunt motive serioase. 

"E un motiv foarte serios şi acum să-l suspendăm (pe Traian Băsescu - n.r.), sunt motive zilnice. Traian Băsescu încalcă legea şi trebuie suspendat, dar ce punem în balanţă este cu ce cost", a spus  Cătălin Ivan.
Europarlamentarul PSD a explicat: "Facem acum un nou referendum, intrăm în criză politică, dar orice partener extern sau economic pune în pauză relaţia cu România pe perioada crizei politice. Costul este mult prea mare şi nu ni-l permitem acum, noi, românii. În momentul acesta nu putem să-l suspendăm, că avem alte lucruri importante de făcut, deşi, zilnic, Traian Băsescu ne dă motive să-l suspendăm. Dar noi, cei aflaţi la guvernare, trebuie să fim responsabili. E foarte grav ce face, dar avem un termen scurt în care îşi termină mandatul şi n-o să mai fie acolo. Sunt milioane de români care au probleme mult mai mari decât Traian Băsescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel