Data publicării:

Mirela Vaida nu-și lasă copiii să-i urmărească emisiunea. Care este motivul

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mirela Vaida
Sursa foto: Facebook Mirela Vaida
Mirela Vaida a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre educația pe care încearcă zilnic să le-o ofere copiilor săi.

Mai sunt doar câteva zile până când creștinii vor sărbători Sărbătorile Pascale, iar pe lângă mâncărurile tradiționale care trebuie să fie preparate în această perioadă, părinții mai au o sarcină în plus. Aceștia trebuie să pregătească din timp venirea Iepurașului, fie printr-o vânătoare specifică de ouă, fie prin diferite cadouri simbolice. Mirela Vaida a spus ce părere are despre acest obicei adoptat de români de câțiva ani și a făcut mai multe dezvăluiri într-un interviu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

„Pentru copii există tradiția Iepurașului, dar se va ocupa soacra mea, ea iese cu ei și le ascunde ouă în iarbă. Eu nu prea aveam tradiția asta, pentru că noi nu am crescut cu ea, dar în momentul în care ai copii, toate lucrurile se schimbă, tot ce auzi că vor, ai tendința să le dai. Un cadou sau o bucurie în plus pentru ei, nu strică. Fie vorba între noi, la ei Iepurașul vine cu orice ocazie, nu contează că este o zi oarecare. Dacă își doresc lucruri de care au nevoie, sigur că le facem pe plac. Dar nu sunt un fan al Iepurașului, nu aș comercializa atât de mult această sărbătoare.”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citiți mai departe pe Spectacola.ro: https://www.spectacola.ro/de-ce-nu-au-voie-copiii-mirelei-vaida-sa-urmareasca-emisiunea-sa-nu-le-am-interzis-asta-pur-si-simplu-le-am-spus-ca-exclusiv_28112.html?fbclid=IwAR0o86vIOHIsSISCMrPmdyvO1Ila8sYQxTo65csrbC5lZi-QWBOIg96vBI8 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel