De Ce News sau de ce ne-am făcut ziar când foarte mulți trag obloanele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Demersul nostru nu e un moft. Am plecat la drum intr-un moment greu pentru presă, nu numai din cauze economice dar mai ales din motive politice, pentru că vă spun fără sa exagerez, in ultimii douăzeci de ani nu am mai trăit o perioadă cu atâtea presiuni.

Cu toate acestea nu vom fi anti X sau pro Y, dar asta nu înseamnă că punem logica în cui și ne facem că nu vedem unele lucruri, după principiul din ce în ce mai des folosit: spune-i omului ce vrea să audă și nu neapărat adevarul, dacă dorești să-i fi pe plac!

Prin urmare, e un ziar care te invită la dezvăluiri. Dacă ești revoltat de jaful din administrația publică și ai informații privind corupția la orice nivel, dacă ai observat o nedreptate, postează mesajul tău în rubrica „Ancheta ta”.  Vom investiga cele semnalate și vom publica rezultatul anchetei jurnalistice, sesizând dacă este cazul, autoritățile!

De Ce News e un ziar care pătrunde în culisele evenimentelor, pentru ca tu să știi si de ce se întâmplă unele lucruri. Acum, pentru noi începe o perioadă de test. Vom fi online timp de o săptamană și așteptăm opiniile si sugestiile voastre despre cum doriți să arate ziarul, ce vreți să conțină, ce nu are și v-ați dori să găsiți în aceste pagini, până la lansarea oficială.

Să vă mai spun ceva: asta nu inseamnă că după test nu mai schimbăm nimic și încremenim in proiect...Vor fi modificari pentru ca vrem să ținem pasul cu dorințele tale!

Așadar, vă așteptăm pe la noi, să aflați de ce se întâmplă unele lucruri, să punem împreună Punctul pe Zi și să stăm cu ochii pe ce fac cei  de la putere cu banii noștri pentru că nu pot ei ascunde câte putem afla noi împreună cu voi!

Lectură plăcută!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel