Data actualizării:
Data publicării:

De ce ISIS a atacat Moscova. Explicația lui Caramitru

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Andrei Caramitru a spus de ce ISIS a atacat Moscova. 

Sute de persoane au fost ucise și alte sute au fost rănite în urma atacului terorist asupra sălii de concerte din Moscova. Statul Islamic a revendicat responsabilitatea pentru acest atac, anunțul fiind făcut pe canalul Telegram al grupului.

Andrei Caramitru a reacționat după acest eveniment tragic și și-a exprimat opinia personală cu privire la acesta. 

De ce a atacat ISIS Moscova?

- Moscova este aliată cu musulmanii Shia (Iran, Assad). Isis e aripă radical-teroristă a suniților. Ăștia suniți și shia sunt în conflict și război între ei dintotdeauna.

- Isis se lupta direct cu Rusia și Asad in Siria.

- Rusia / Putin are o politica dură de oprimare a musulmanilor in Rusia, a atacat si s-a luptat cu ei in Afganistan (de unde se pare vine aripa Isis care a dat atacul).

SUA a anunțat oficial pe desteptii de la Kremlin ca au informații despre un posibil atac . Ăștia - Batman Batman - suntem tari nu depindem de informațiile voastre. Și nu au făcut nimic.

Acuma încearcă să dea vina pe ucraineni insa realitatea e ca Isis a revendicat. Acuma au încă o imensă problema pe cap în plus de războiul cu Ucraina. Oricum o să urle ca de fapt sunt tot ucrainenii , ca adevărul si realitatea și viețile oamenilor nu contează pt Kremlin.", a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook. 

1. -imagine fara descriere- (caramitru-facebook_93424300.jpg)

Sursă foto: Captură Facebook Andrei Caramitru

VEZI ȘI: Atac armat la Crocus City Hall, lângă Moscova, urmat de explozii, REVENDICAT de ISIS - Ultimă oră/ VIDEO https://www.dcnews.ro/atac-armat-in-moscova_953505.html 

VEZI ȘI: „Odios și laș”. Lumea reacționează la atacul asupra sălii de concerte din Moscova, unde au murit 93 de persoane https://www.dcnews.ro/odios-si-las-lumea-reactioneaza-la-atacul-asupra-salii-de-concerte-din-moscova-unde-au-murit-93-de-persoane_953547.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel