Data actualizării:
Data publicării:

De ce Irina Loghin nu mănâncă deloc carne de porc. Detalii neștiute din viața artistei

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Irina Loghin
foto: Facebook, Irina Loghin
Irina Loghin a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare la început de an.

Irina Loghin a dezvăluit de curând, pentru redactia.ro, de ce nu mănâncă porc nici de Crăciun, nici de Revelion. Deși a ajuns la respectabila vârstă de 84 de ani, artista arată de departe mult mai tânără, se îngrijește cât poate de mult de rutina de înfrumusețare, mai ales a părului, mănâncă sănătos și stă departe de grăsimi.

De ce nu-i place carnea

„Nu mănânc porc de foarte mult timp. Iubesc animalele și mi-e milă de ele. Când eram mică îmi puneam mâinile la urechi atunci când se tăia porcul la noi. Îmi părea foarte rău de ei. Nu mănânc carne în general. Foarte, foarte rar gust carne de pui. Astea sunt tradițiile de Crăciun”, a mărturisit Irina Loghin pentru publicația amintită.

Duce dorul zăpezilor de altădată

În acest an, a făcut Revelionul în România. Artista spune că-i lipsesc iernile de altădată, revelioanele cu zăpadă așa cum era în vremea copilăriei ei. Aceasta și-a amintit, cu regret, și de revelionul petrecut în Australia când, spune ea, a plâns pentru că nu era zăpadă. „Acum 15 ani am fost de Revelion în Australia. Atât de cald era. Am plâns că nu aveam zăpadă cum eram eu învățată, dar uite că am ajuns ca ei. Rar mai avem iarnă ca-n trecut de Sărbători. Vreau să fie pace în lume și le urez la toată lumea sănătate”, a dezvăluit Irina Loghin în același interviu.

Iată și mesajul artistei pentru 2024 adresat tuturor românilor:

                                                                 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel