De ce i-a luat Iohannis apărarea românului din Suedia: N-ai cum să fii...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Răzvan Ștefănescu
Răzvan Ștefănescu
Deputatul PNL Răzvan Prișcă a explicat pentru DCNews de ce președintele i-a luat apărarea românului din Suedia, care a venit în țară cu celebrele plăcuțe personalizate.

Președintele Iohannis a spus la ultimul Consiliu Național al PNL că ”Au început acțiuni de neimaginat, persoane care îndrăznesc, atenție, să-și expună public opinia anti-PSD sunt luați în plină zi de poliție.” afirmație rapid sancționată de partidele de la putere și de o parte a opiniei publice.

”Până la urmă, nevinovat a fost declarat chiar de poliția română. Ceea ce a spus președintele este ceea ce am spus și eu cu câteva zile înainte de a începe acest scandal: N-ai cum să fii de acord cu înjurături și cu mesaje obscene. Sub nicio formă”, a spus deputatul.

A spus președintele așa ceva? a mai fost întrebat Prișcă:

”Eu vreau să vă fac poza de ansamblu. N-ai cum să fii de acord și să cauționezi astfel de mesaje. N-ai cum să le încurajezi, pentru că după violența verbală, vine violența fizică. Un mesaj nu poate fi 'anti' printr-o înjurătură”, a mai declarat deputatul PNL Răzvan Prișcă.

Puteți urmări tot interviul cu liderul PNL, aici:

VIDEO

Vezi și: Cel mai mare fake news despre PNL. Prișcă: Vor da explicații! Vor puterea în partid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel