De ce devine sexul o prioritate pentru persoanele trecute de 50 de ani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cuplu_batranete
cuplu_batranete

Conform unui studiu realizat de cercetătorii britanici, persoanele trcute de 50 de ani sunt mai preocupate de sex decât cele aflate în puterea vârstei. Eșantionul a fost aplicat pe o mie de persoane.

Potrivit acestui sondaj, partidele de sex sunt pe locul trei în topul preferințelor persoanelor care au trecut de 50 de ani, în timp ce grădinăritul şi ieşitul la restaurant ocupă primele două locuri. Totodată, o persoană din cinci aparţinând acestei categorii de vârstă a declarat că pune sexul pe primul loc, scrie Daily Mail.

În ceea ce priveşte persoanele aflate în jurul vârstei de 30 de ani, rezultatele sondajului arată că sexul nu se află nici măcar pe locul trei în topul preferinţelor. Intervievaţii tineri au declarat că sunt preocupaţi de aspectul fizic, motiv pentru care se duc la sală, acordă o atenţie deosebită dietei alimentare şi se uită la televizor. Partidele de sex se află abia pe locul 10 şi doar 3% dintre cei intervievaţi au declarat că sexul este o prioritate.

Conform aceluiași studiu, persoanele  care au împlinit 50 de ani au tendința de a se reîntoarce la bucuriile simple ale vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel