De ce Copos nu va merge la nunta fiicei sale
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Unicul copil al lui George Copos, Alexandra, urmează să se căsătorească săptămâna viitoare. Avocatul omului de afaceri a declarat, vineri,  în faţa instanţei supreme, că acesta nu va pleca în străinătate la nunta fiicei sale pentru a aştepta în ţară sentinţa definitivă a instanţei supreme în dosarul transferurilor de jucători.

În dosarul transferurilor din fotbal, George Copos a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani de închisoare cu executare.

 Instanţa a constatat încheiată cercetarea, după ce a admis probele solicitate de apărarea celor opt.

Avocatul lui George Copos a arătat că, în opinia sa, instanţa de apel a dat o condamnare eronată şi a solicitat, în acest context, restituirea cauzei la Tribunalul Bucureşti, pentru rejudecare, sau achitarea clientului său.

 Totodată, avocatul a menţionat că, din cauza acestui proces, Copos nu va pleca în străinătate, la nunta fiicei sale, care ar urma să aibă loc săptămâna viitoare.

 Avocatul lui Copos a menţionat că dorinţa clientului său este să rămână în ţară şi să aştepte verdictul definitiv ce urmează să fie dat de cei trei magistraţi de la instanţa supremă în ceea ce-l priveşte pe omul de afaceri.

Vineri,  procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie prezent la instanţă a cerut renunţarea la circumstanţele atenuante admise de Curtea de Apel Bucureşti în cazul lui Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu, condamnaţi fiecare la trei ani de închisoare cu suspendare.

 În ceea ce îi priveşte pe Ioan şi Victor Becali, Mihai Stoica, George Copos şi Cristian Borcea, procurorul a susţinut că pedepsele între patru şi opt ani de închisoare cu executare dispuse de Curtea de Apel Bucureşti nu reflectă în mod real gravitatea faptelor lor şi a solicitat, de asemenea, majorarea pedepselor.

 Totodată, procurorul a cerut instanţei să dispună confiscarea sumelor de 40.000 de dolari de la George Copos, 258.000 şi 180.000 de dolari de la Cristian Borcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel