De ce CANDIDEAZĂ Iohannis la șefia PNL. Care e adevăratul motiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Klaus Iohannis își dorește să ajungă în fruntea Partidului Național Liberal. Decizia de a candida la preşedinţia PNL la Congresul extraordinar a venit din "dorinţa de a face un lucru bun în fruntea PNL", spunând că speră că acest lucru nu este o surpriză pentru nimeni, nici pentru Crin Antonescu.

Klaus Iohannis, la șefia PNL. "Sper că nu e o surpriză pentru nimeni faptul că mi-am anunţat candidatura. Am spus de la intrarea în PNL că atunci când poziţia de preşedinte va fi pusă în discuţie este aproape sigur că mă voi implica. Eu nu am avut niciun moment de gând să plec din PNL sau să nu mă mai implic. Plecând semnale multe din teritoriu, am considerat că este un lucru bun să mă implic", a afirmat Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: Adrian Ursu, despre candidatura lui Iohannis la șefia PNL

Întrebat dacă a vorbit cu Crin Antonescu despre decizia sa de a candida la şefia partidului, Klaus Iohannis a spus că a vorbit de mai multe ori şi că pentru acesta nu a fost o surpriză, scrie Mediafax.

Întrebat, de asemenea, dacă decizia de a candia la şefia PNL este primul pas spre candidatura sa la Preşedinţie, Iohannis a răspuns: "Nu discutăm despre asta acum, mai ales că de ieri avem o situaţie total nouă pe scena politică".

Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că va candida la preşedinţia PNL la Congresul extraordinar şi că a cerut şi primit derogare de vechime pentru a putea candida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel