De ce Becali nu a participat la mitingul USL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
becali
becali

La mitingul USL de pe Arena Națională s-a văzut lipsa a două persoane importante din sfera politică: Ion Iliescu și Gigi Becali. Dacă Ion Iliescu nu a declarat de ce nu a dorit să participe la mitingul USL, în schimb liderul PNG, Gigi Becali a declarat, miercuri seara, a dorit ca prezența sa pe Arena Națională să nu fie confundată cu cea a liberalilor.

„Nu m-am dus la mitingul USL pentru că nu poţi să fii şi preşedintele PNG şi membru PNL în aceeaşi zi. Nu m-am dus din bun simţ, pentru că nu mă confund încă cu USL, nu mă confund încă cu liberalii”, a explicat  Becali la RTV.

 La observaţia că la eveniment au participat şi susţinători ai USL, nu doar membrii din partidele care formează uniunea, Becali a răspuns că el nu e „un om simplu”, care să stea în arenă, iar dacă ar fi fost prezent trebuia să fie „la prezidiu, undeva”. Întrebat când va începe să apară la evenimentele USL, liderul PNG a răspuns că va apărea doar în campania electorală în sectorul 6. De altfel, Becali a insistat că el va fi „un simplu membru al PNL care va candida sub sigla USL doar pentru că, din punct de vedere juridic, nu se poate altfel”.

Referitor la acest subiect, președintele PNL, Crin Antonescu, întrebat de ce Becali nu a fost prezent la mitingul USL sau dacă l-a invitat cineva, acesta a declarat că  nu ştie de ce nu a venit. „Sincer, eu nu ştiu de ce n-a venit. Eu n-aş fi fost deloc deranjat să vină. Personal, nu m-am ocupat de invitaţii. Fiecare dintre preşedinţii de organizaţii şi-a organizat invitaţii. Având în vedere că a fost o candidatură discutată – mai mult de presă decât în partid – probabil s-a optat doar pentru aducerea candidaţilor siguri”, a explicat preşedintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel