De ce a plecat Moni în China? Pentru bani. PAMFLET
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
simona gheorghe goala
simona gheorghe goala

Cum aterizează o muscă pe capul lui Băsescu? Fără probleme. Dar să trecem la lucruri mai serioase, de viață și de moarte, cum ar fi mărimea penisului la români. Știrea din Libertatea, de ieri, continuă să facă valuri. Colegii de la DeCeNews au găsit chiar un chirurg care demonstrează că e o făcătură, probabil pusă la cale de unguri. Măi, nu vă ajunge Ardealul, acum vreți să le luați românilor și femeile?

Hotnews nu a dat, timp de 20 de ore, nicio știre privind posibila dizolvare a PDL. De fapt, la fel ca Adevărul, a tratat subiectul doar după ce pedeliștii au început să dea explicații. În schimb, știrea cu intenția lui Schwartzenberg de a da un Elan pedeliștilor, băgând Realitatea în insolvență, au ținut-o ”pe prima pagină”, la jumătate de zi după ce se răsuflase în toată media. Nici nu poți să spui că vrabia mălai visează, întrucât vrăbioiul Tapalagă și-a primit deja mălaiul, mai precis 260.000 de euro, bani europeni virați de guvernul Boc. Să fie primit!

Libertatea are două știri cu Simona Gheorghe: Bote a cerut-o în căsătorie și Simona a pozat goală, la plajă. Haioase, ambele. La plajă, era vorba despre Simona la doi ani. Tot o glumă și faza cu căsătoria. Asta, dacă chiar s-ar realiza mariajul. Și nici nu costă mult. Peste 10.000 de euro, Simono, n-o să scoți de la Bote, chiar dacă aștepți și tu 21 de ani.

În schimb, Libi are altă știre tare: Oana Roman a renunțat la stripperi pentru manechini. Cred că îi preferă la cuptor, cu cartofi prăjiți, dacă mă uit după cum arată.

Am uitat să remarc un articol marca Libertatea, de ieri, ”Cu cine se iubesc copiii politicienilor”. Videanu jr. cu o fotomodelă, Năstase ăla micul cu o manechină, Vangheluș cu o mateuță (seamănă cu cea mare, de zici că-i soră-sa, ceea ce chiar și este), iar fiul lui Hrebenciuc cu fiica unui fost director CFR, plin de bani și cercetat penal, că doar nu era să se iubească sincer cu vreo europarlamentară, ajunsă la Bruxelles pe pile. Dincolo de iubire, văd că toate odraslele de politicieni își fac studiile în occident. Bine că asta nu se trece în declarația de avere.

Click! A descoperit-o pe fiica secretă a lui Ilie Dumitrescu. Superbă telenovelă, căreia nu-i văd decât un singur happy end: să o ia de soție fiul secret al lui Dumitru Tinu, după ce se bate pentru el cu fiica secretă a lui Adrian Păunescu. Dacă românii fac până și copii secreți, ne mai mirăm că suntem singura țară din lume cu șase servicii de spionaj?

Click! a mai aflat că Irinuca Columbeanu a întârziat la grădiniță. Aștept să aflu și când o să facă pipi pe ea, dar neapărat să-mi spună și cât a făcut. Despre Iri se scrie că ar fi ocupat cu afacerile (hi, hi, hi, asta a fost tare), iar despre Monica se zvonește că a plecat în China, să cunoască familia iubitului. Dacă o să vrea s-o cunoască pe toată, doi ani n-o mai vedem la București. Vorbim despre o familie din China, capisci?

Cancan are vești bune. Ilinca Vandici e disponibilă, după separarea de Marica, iar Botezatu are o amantă. O femeie căsătorită, care are un copil și un soț, dar nu e din showbiz. Ar fi prea tare să fie chiar Monica Tatoiu. A, nu, ea este în showbiz, într-un fel. Într-un mare fel, de altfel. Păcat. Aștept, în continuare, să mă conving că există și un domn Tatoiu, vreau să îl pipăi și să urlu: Este!, dar pe de altă parte visez la o scenă tandră între Bote și Monica. Ar fi un SF erotic, cum numai CT Popescu ar putea scrie, dacă nu i-ar păsa de soarta lumii, în general, și de soarta lui Antonescu, în special.

Apropo de CTP, iată cum marile spirite se întâlnesc cu Grigore Cartianu, de la Adevărul. Dacă în Gândul se prezintă scrisoarea unei fete care a căzut Bacu-ul, dar l-a luat acum,  Ecrivanul ecrivează cu mâna sa un editorial despre un băiat care a dat de trei-patru ori, până a reușit. E cam aceași idee: nu renunța, bla, bla, ai zice tu. Nu, este ” lecţia unui tânăr care a arătat că pentru a izbândi trebuie să te ridici uneori din noroi. Strângi din dinţi, îţi fixezi obiective ambiţioase şi munceşti ca un nebun. E atât de simplu...”, spune Gregoire. Bun, nimic de reproșat, ba, mai mult, felicitări celor doi ambițioși. Copiilor, nu lui Popescu și Cartianu. Ce mă frământă este că simt în inima lui Grigore că el ar vrea să-i scrie această frază lui Antonescu, după alegeri: mai încearcă, asta e, ți-am zis că nu merge, din prima etc. Ceea ce, din nou îl apropie de CTP, așa cum aminteam.

România Liberă ne întreabă ”De ce persoanele atrăgătoare câștigă mai mult”? Păi, bine, Andrei Stanca, atunci când ai pus această întrebare te-ai gândit la, iau un exemplu la întâmplare, Dan Turturică? Câștigă mai mult ca tine, care ești un redactor simplu de știri externe? Câștigă. E mai atragător? Pot să spun nu, deși nu te cunosc, l-am văzu doar pe el, la TV. Atunci de ce bagi cuțitul în rană? De ce? După aceea, o să te mai miri că n-o să mai câștigi deloc. Hai, totuși, să vedem ce scrii tu acolo:”Un studiu din China a demonstrat că bărbaţii femeilor considerate ca fiind neatractive câştigă cu 10% mai puţin decât cei care au neveste frumoase”. E clar de ce a ales-o chinezul pe Monica: apentru bani!

Pe de altă parte, felicitări lui Doru Cireașă, care a fost la Școala de Vară PDL și a remarcat ceva ce restul presei a scăpat: Băsescu a căzut la pace cu Patriciu pe tema datoriilor Rompetrol. Miza nu e de neglijat: vreo 600 de milioane de euro, la care statul renunță, că are de unde. Sunt curioasă, cât din acest deal se va regăsi în campania electorală. Oricum, dacă ai să cauți, vei observa că DeCe News a scris de aproape un an că se pregătește un astfel de blat. Frișca a pus-o Băsescu, iar Cireașă e pe tort. Poftă bună, kazahi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel