Data actualizării:
Data publicării:

De ce a mers Sebastian Burduja la Cotroceni. Ce a discutat cu președintele Klaus Iohannis

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Politica
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Agerpres
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Agerpres
Sebastian Burduja, președintele PNL București și candidat la Primăria Generală, a explicat de ce a mers, ieri, la Palatul Cotroceni și ce a discutat cu președintele Klaus Iohannis.

"Sunt ministru al Energiei şi mi-am delegat atribuţiile, aşa cum au făcut-o şi colegii mei - domnul Fechet, domnul Veștea. Sunt subiecte din sectorul energetic care ţin de securitatea energetică a României, de calcule geostrategice pe care le discut periodic cu preşedintele. Nu este prima întâlnire de acest fel. La câteva săptămâni, poate o dată pe lună, avem astfel de întâlniri", a spus Sebastian Burduja, la Digi 24.

Jurnalista Liliana Ruse: E prima întâlnire în calitate de candidat la primărie sau în perioada campaniei aţi mai avut discuţii cu preşedintele?

Sebastian Burduja: Nu. În perioada campaniei, față în faţă nu ne-am văzut. Ne-am văzut ieri.

Jurnalista Liliana Ruse: A fost şi o discuţie despre candidatura dumneavoastră la Bucureşti?

Sebastian Burduja: Tangenţial. "Ce mai faceţi? - Ce mai faceţi? Suntem în campanie. Mult succes." Şi i-am spus că îmi doresc ca, la finalul alegerilor, pe 9 iunie, să îşi păstreze evaluarea de la începutul campaniei, din Coreea de Sud, când a spus că sunt un candidat redutabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel