Urmărește emisiunea live
De ce a lipsit Lidia Buble: Nu m-a necăjit niciun bărbat. Un bărbat n-ar putea decât să mă ambiționeze, să mă facă mai puternică
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Lidia Buble / Foto Instagram
Lidia Buble / Foto Instagram
Lidia Buble a luat o perioadă de pauză de la rețelele de socializare, însă a revenit în forță cu o piesă nouă, dar și cu o schimbare de look. 

Lidia Buble a spus că nu un bărbat ar fi cauza pentru care a dorit să renunțe la Instagram o vreme, ci pur și simplu a vrut să se deconecteze.

„Nu m-a necăjit niciun bărbat. Un bărbat n-ar putea decât să mă ambiționeze, să mă facă mai puternică, dar nu să mă dărâme în așa fel încât să renunț la pagina mea de Instagram. (...) Am simțit nevoia. Am făcut o cură de detox de la tot ceea ce înseamnă social media. Am stat în casă, am mai gătit, am petrecut timp cu familia mea”, a spus Lidia Buble în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la ProTV.

Schimbarea de look i-a luat pe mulți în surprindere, însă Lidia Buble este foarte mulțumită de alegerea făcută. „Nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. Simțeam că mă sufoc, nu mai puteam”, a spus Lidia Buble, adăugând: „Mă văd mai echilibrată, mai femeie, mai matură.”

Dieta cu care Lidia Buble a slăbit 15 kilograme

„Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, a mărturisit Lidia Buble.

„Eu de sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne. Mănânc foarte, foarte rar și asta se întâmplă cam de două ori pe an, să mănânc șnițel făcut de mama mea sau de sora mea, Dia. În rest, mănânc doar pește, salată și alte cele, așa că eu am cam făcut foamea de sărbători. În afară de portocale, clementine, mandarine și câteva dulciuri sau paste, nu am mâncat aproape nimic, drept urmare eu încă mă gândesc la mâncare”, a adăugat artista.

Lidia Buble a slăbit sănătos, iar de fiecare dată când observa că mai pune un kilogram în plus făcea tot posibilul pentru a scăpa de el. Mesele artistei sunt bazate pe fructe, salalte și pește. Vedeta încearcă să nu mai consume carne, dar nu se abține mereu de la ceva dulce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel