De ce a intrat Predoiu în PDL. "Nu merg la plăcinte, lapte și miere"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
predoiu
predoiu

Proaspătul prim-vicepreședinte al PDL, Cătălin Predoiu, a explicat de ce a decis să intre în politică și, mai ales, de ce în PDL. 

"Intru în politică pentru că USL face ţara praf", a început Cătălin Predoiu, scrie pesurse.ro. El a adăugat că nu poate profesa într-o țară în care Justiția este pus sub papucul Parlamentului. Predoiu a precizat "nu accept mediocritatea agresivă şi miştocăreala dispreţuitoare a USL".

Argumente

Cătălin Predoiu a explicat de ce a ales PDL- "Pentru că este partidul care a sprijinit reforma Justiţiei şi adoptarea în Parlament a noilor coduri ale României! Pentru că e un partid care şi-a ţinut nervii şi firea când ţara era pe marginea prăpastiei şi şi-a sacrificat conştient baza electorală pentru a trece ţara dincolo de prăpastie. Merg la muncă în PDL, nu la plăcinte, lapte şi miere. Merg într-un moment greu, de reconstrucţie, dar intru cu determinare şi bune intenţii. Merg în opoziţie, nu la guvernare. Intru pentru că într-un moment de criză a României nu pot sta deoparte. Merg să ofer, nu să primesc".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel