Data publicării:

De ce a fost bătut fostul preot Daniel Balaș: M-au pus să trag pe dreapta și apoi m-au luat la pumni / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Daniel Balaș
Foto: Facebook Daniel Balaș
Fostul preot Daniel Balaș a fost bătut de niște indivizi dela care a comandat niște piese pentru mașina de lux pe care o deține.

Fostul preot Daniel Balaș a comandat niște piese pentru mașina de lux pe care o deține, un Lambourghini Huracan, însă în spatele unui anunț bine cosmetizat și a unor componente mai ieftine decât decât la reprezentanță se aflau niște escroci, scrie Replica Online.

La patru luni de când a făcut comanda pe Internet, piesele de care Daniel Balaș avea nevoie nu au ajuns, iar acesta a decis să ia legătura cu persoana de la care a comandat.

„Am dat comanda online m-am întâlnit cu individul, individul spunea că are un service autorizat și totodată aduce piese mai ieftine pentru un Lamborghini Huracan și m-a indus în eroare… m-am păcălit in primă fază …de 4 luni de zile aștept piesele”, a povestit Daniel Balaș.

„Dacă ajungeți la reprezentanță vă ustură, dacă ajungeți ca mine pe la no-name-uri vă ustură și cu timp și cu bani “ a precizat, resemnat, Daniel Balaș.

Daniel Balaș a fost bătut de indivizii de la care comandase piese pentru mașină

„S-au ținut după mine cu mașina în Mamaia, m-au pus să trag pe dreapta  și apoi m-au luat la pumni. Erau chitiți pe mine. Mi-au provocat trei fracturi, la maxilar, sinusuri și la osul de sub ochi. Eu acum sunt la spital, să văd dacă mă operează sau nu. Mi-a fracturat toată partea stângă. Eu acum nici nu pot să vorbesc” a spus Daniel Balaș.

Inspectoratul de Poliție Constanța a fost de asemenea sesizat de către Daniel Balaș cu privire la agresiunea la care a fost supus în trafic.

„La data de 30 mai a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați de un bărbat, de 29 de ani, cu privire la faptul că, în urma unei șicanări în trafic, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, pasager într-un autoturism, care ulterior ar fi părăsit locul faptei.  Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor legale ce se impun.“, a transmis IPJ Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel