De 1 Mai este ziua actriței Maia Morgenstern. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat astrograma
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Astăzi, de 1 Mai, este ziua actriței Maia Morgenstern.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat astrograma actriței Maia Morgenstern. 

Maia Morgenstern, actriță de teatru și film, s-a născut pe 1 mai 1962, în București. Și, ca orice nativă a acestui semn, posedă calități artistice, simț estetic, iubește lucrul bine făcut, este răbdătoare, romantică și destul de devotată. 

Mercur se afla tot în Taur, aspect ce i-a conferit o voce memorabilă și de impact. Dar și un discurs calculat, blând și pregnant. Pe lângă o capacitate uimitoare de a memora, a spus Daniela Simulescu.

Venus, planeta feminității și a plăcerilor, se afla în Gemeni. Maia Morgenstern pune preț, în primul rând, pe latura intelectuală a partenerului, asta pentru că și ea este permanent preocupată de dezvoltarea ei. De asemenea, acest aspect i-a oferit posibilitatea de a se transpune în multiple roluri, potrivit Danielei Simulescu.

Maia Morgenstern, curaj nelimitat și ambiție

Marte se afla în Berbec, poziție potrivită pentru oamenii independenți, cărora nu le este teamă să se lupte, celor care sunt deschizători de drumuri, liderii. Care vor să își depășească limitele. Bineînțeles, a beneficiat de curaj nelimitat și ambiție. Dar cel mai important aspect al astrogramei sale este axa Nodul Sud în Vărsător/Nodul Nord în Leu. Maia Morgenstern s-a născut pentru a schimba un status quo în scopuri creative”, a conchis Daniela Simulescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel