DC News a decis: Votează cu Gabriel Fătu / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Votează Gabriel Fătu!

Primarul orașului.

„De ce să vă fure alții? Mai bine mă votați pe mine”.

Gabriel Fătu are un slogan atât de actual... Și chiar dacă pare o știre ruptă din politica românească, este doar o invitație la teatru. De fapt, este... lansarea candidaturii lui Gabriel Fătu. Unde? La Teatrul Național (București), Sala Studio, luni, 25 martie 2024, la ora 20.00.

2. -imagine fara descriere- (gabriel-fatu-plicul_10726900.jpg)

„Pentru votul tău... te aștept. Grăbește-te! Țara arde! Nu te frige și tu!!!”, a spus Gabriel Fătu.

Acidă, ironică, usturătoare, satira socială și politică scrisă de unul dintre cei mai cunoscuți autori români din perioada interbelică se dovedește a fi surprinzător de actuală astăzi, la 100 de ani de la prima punere în scenă – Plicul de Liviu Rebreanu construiește un univers în care se întâlnesc intrigile amoroase, șicanele politice, lupta pentru putere, oamenii cu lumini și umbre care dau viață unei comunități din provincie. În acest oraș mic cu gară mare, în care rivalitățile sunt la ordinea zilei, iar comploturile la tot pasul, primarul Arzăreanu cunoaște cel mai bine principiile jocului, așa că apelează la orice tertip pentru a câștiga un nou mandat, chiar dacă acest lucru înseamnă uneori să profite de cei dragi pentru a-și atinge scopurile.

În versiunea scenică a unui regizor de mare succes – Dan Tudor, cu o echipă artistică îndrăgită de public, Teatrul Dramaturgilor Români vă propune să vedeți o comedie desăvârșită, care trece cu brio testul timpului.

Așadar, echipa DC News a decis: pe 25 martie votează cu Gabriel Fătu.

Vă puteți cumpăra bilete accesând acest link:

https://www.tnb.ro/ro/plicul-2024

Spectacol este găzduit de Teatrul Național din București.

În final, până ajungeți la Plicul, vă invităm să vedeți un interviu pe care Gabriel Fătu, managerul Teatrului Dramaturgilor Români, ni l-a acordat la DC News:

VEZI ȘI: Gabriel Fătu, fază tare la Cairo: Efectiv am leșinat, am căzut. Nu îmi venea să cred că au zis numele meu / video:

https://www.dcnews.ro/gabriel-fatu-faza-tare-la-cairo-efectiv-am-lesinat-am-cazut-nu-imi-venea-sa-cred-ca-au-zis-numele-meu-video_948525.html

VEZI ȘI: Amanta noastră de la minister. Un triunghi amoros frecvent întâlnit în România? / video:

https://www.dcnews.ro/amanta-noastra-de-la-minister-un-triunghi-amoros-frecvent-intalnit-in-romania_948432.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel