David Popovici a ratat finala Europenelor, după o eroare imensă. A numărat greşit turele de bazin
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook David Popovici
Facebook David Popovici
David Popovici, înotătorul minune al României, a ratat calificarea în proba de 400 metri liber la Campionatul European din Kazan după ce s-a oprit timp de câteva secunde. 

Sportivul român conducea în proba de 400 de metri liber, dar s-a oprit după 14 lungimi de bazin, deşi cursa avea 16. Acesta şi-a dat seama că mai avea de parcurs încă 2 ture şi a repornit în cursă, dar nu a mai putut recupera distanţa dintre el şi ocupantul primului loc, ratând astfel calificarea în finală. 

„O mică eroare a unui mare campion, care nu arată altceva decât că David este la început de drum și încă învață, de la o cursă la alta. Cândva, ne vom aminti amuzați că, în cariera unui mare sportiv, se întâmplă și mici accidente. Capul sus, David! Mai sunt încă două curse aici, la Kazan, plus alte câteva mii înaintea ta”, se arată în mesajul Clubului Sportiv Dinamo, care l-a legitimat recent.

Astrograma lui David Popovici 

David Popovici s-a născut pe 15 septembrie 2004, la București. Ne dăm seama din start că este un nativ Fecioară. Zodia perfectă pentru cei perfecționiști. Orice persoană născută în această zodie muncește mult, optimizează, este meticuloasă, permanent nemulțumită, dornică să nu greșească deloc.

Soarele face o conjuncție la grad cu Marte. Acest aspect îl face curajos, neînfricat, de neîntrecut, competitiv, bătăios, bun organizator și pe alocuri fioros sau nerăbdător. Îi place să câștige. Când vrea ceva, nimic nu îi stă în cale. Emană încredere oriunde ar fi. Un asmenea aspect îi caracterizează de obicei pe cei din armată, forțele speciale sau pe cei care participă la cele mai serioase competiții.

Din fericire, lângă această conjucție se alătură și Jupiter, tot în Fecioară. Cu cât face lucrurile mai corect, cu atât va avea mai mult succes. Cu cât se va menține de rutina și disciplina Fecioarei, cu atât Jupiter îi va amplifica șansele.

Și pe lângă toate cele de mai sus, Mercur unde credeți că se afla în momentul nașterii sale? Dacă vă uitați la interviurile lui și veți observa logica, simțul practic, discursul foarte bun, sigur vă veți da seama. Da, Mercur se află tot în Fecioară. Atenție, focus, simț al detaliului extraordinar. 

Să recapitulăm puțin: Soare, Mercur, Marte, Jupiter, toate în Fecioară. Cu asemenea poziții în harta natală, orice om poate atinge perfecțiunea în orice domeniu ar alege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel