David Cameron și-a uitat fiica în restaurant
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
David and Samantha Cameron
David and Samantha Cameron

După ce a luat prânzul împreună cu familia într-un local din sudul Angliei, premierul britanic, David Cameron a descoperit atunci când a ajuns acasă că și-a uitat fiica cea mare, în vârstă de opt ani la local, a recunoscut Downing Street luni, la aproximativ două luni după incident, informează site-ul guardian.co.uk.

David Cameron, de altfel un tată iubitor, şi soţia sa, Samantha au fost îngroziți atunci când au realizat că fiica lor, Nancy nu era cu ei, când au ajuns acasă de la restaurant.

Fetiţa, în vârstă de opt ani, a plecat la toaletă în momentul în care familia Cameron se pregătea să plece dintr-un local din Cadsden, în sudul Angliei, situat în apropierea casei de vacanţă oficiale a premierului.

"Premierul şi soţia sa, Samantha s-au îngrijorat când şi-au dat seama că Nancy nu era cu ei", a explicat un purtător de cuvânt al Downing Street. "Din fericire, când au sunat la local, au aflat că fetiţa lor se afla în siguranţă", a mai informat purtătorul de cuvânt, precizând că incidentul s-a produs în urmă cu aproximativ două luni.

Evenimentul s-a produs pe fondul unei încurcături: premierul britanic a plecat de la local într-o mașină cu bodyguarzii săi, crezând că Nancy era cu mama sa într-un alt automobil, iar Samantha Cameron a fost convinsă că fiica sa se afla împreună cu tatăl său. De-abia când au ajuns acasă și-au dat seama de greșeala comisă.

Imediat, tatăl grijuliu a plecat înspre local pentru a-și recupera fiica, pe care a găsit-o ajutând personalul. Nancy a stat fără părinţii săi aproximativ un sfert de oră.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Downing Street, David Cameron nu a emis nicio acuzație la adresa personalului care asigură securitatea familiei, familia Cameron considerând că ei trebuie să-și asume responsabilitatea pentru copiii lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel