David Cameron, gafă pe final de campanie electorală
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Premierul britanic, David Cameron, și-a atras vineri critici după ce a declarat că alegerile legislative din regat de pe 7 mai reprezintă ''un moment decisiv pentru cariera sa'', după care a revenit imediat evocând interesul ''țării'', relatează AFP.

Gafa s-a petrecut într-o sesiune de întrebări-răspunsuri în cursul unei deplasări de campanie la Leeds (nord) a premierului, candidat pentru un nou mandat.

Indiferent care sunt opiniile voastre, partidul vă susține. Veniți la vot pe 7 mai, a început să spună șeful partidului conservator. Alegerile care vor avea loc peste mai puțin de-o săptămână reprezintă într-adevăr un moment decisiv pentru cariera mea, a adăugat el, corectându-se imediat: un moment decisiv pentru țară.

Citește și: Premierul David Cameron, pus în dificultate de întrebarea unei fetițe de zece ani 

Opoziția laburistă a reacționat imediat, afirmând că David Cameron este rupt de realitate. Aceasta arată că el pune cariera sa înainte țării, a declarat Jon Ashworth, un responsabil al Partidului Laburist, principala formațiune politică de opoziție din regat.

Ukip, partid eurofob și antiimigrație, n-a ratat ocazia de a-l torpila pe premier. E plăcut să afli la ce se gândește el în acest moment important pentru țara noastră, a scrie pe Twitter Patrick O'Flynn, șeful de campanie al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel