Data publicării:

David Angelo Teodosescu, calificat în semifinale la Europenele şcolare

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Pugilistul român David Angelo Teodosescu s-a calificat în semifinalele Campionatele Europene de box pentru şcolari de la Tbilisi (Georgia), după ce s-a impus în meciul cu ungurul Jozsev Balogh, la cat. 72 kg,. la puncte (4-1).

Sportivul legitimat la CSŞ Râmnicu Vâlcea şi-a asigurat o medalie şi va boxa în penultimul act cu armeanul Davit Simonian, pe 9 august.

Alţi trei români au pierdut meciurile susţinute miercuri, în sferturile de finală.

Valentin Constantin Bîrzan (cat. 76 kg), de la CSM Ploieşti, a fost învins la puncte de moldoveanul Danil Talmazan (0-5), Renato Constantin Gavril (Gym Box Iaşi) a pierdut la cat. 62 kg în faţa italianului Tiziano Guglieman, tot la puncte (0-4), iar Ioan Rareş Moldovan a fost întrecut de ungurul Istvan Bari la cat. 54 kg (1-4).

Andrei Cristian Teodosiu (CSŞ Rm. Vâlcea) are deja asigurată medalia de bronz la cat. 80 kg, urmând să evolueze direct în semifinale, pe 9 august, contra belarusului Kiril Dugar. În semifinale va lupta şi Alexandru Ardeleanu, la cat. 90 kg, cu irlandezul Adam Folarian Olaniyan.

România, care a aliniat 14 sportivi la masculin, nu are nicio reprezentantă la feminin. Competiţia este deschisă sportivilor născuţi în 2005 şi 2006, la turneu luând parte 78 de fete şi 238 de băieţi din 30 de ţări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel