Urmărește emisiunea live
Darren Cahill, prima reacție după despărțirea de Simona Halep
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Darren Cahill: Eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă alături de tine în această călătorie a ta
Darren Cahill: Eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă alături de tine în această călătorie a ta
Simona Halep i-a mulţumit australianului Darren Cahill pentru cei 6 ani de colaborare. În replică, tehnicianul a avut, de asemenea, cuvinte frumoase la despărţire.

După ce Simona Halep a făcut anunţul despărţirii, australianul Darren Cahill a comentat pe reţelele sociale.

„Eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă alături de tine în această călătorie a ta. Îmi amintesc această fotografie de mai sus ca şi cum a fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare grozavă, dar, cel mai important, o persoană şi o prietenă grozavă. Toate cele bune, Simo", a scris Cahill pe reţelele de socializare.

În trecut, Halep s-a despărţit mai puţin elegant de antrenorii străini. În cazul lui Wim Fissette, Simona a preferat să-i trimită un sms în care să-l informeze că l-a demis.

Halep a făcut anunţul despărţirii 

„După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună", a scris jucătoarea de tenis Simona Halep, miercuri, pe Twitter și Facebook. 

Simona a părăsit  top 10 WTA

Simona Halep  ocupâ în  momentul de față  locul 14 WTA. Ultima dată când Simona Halep s-a situat pe locul 14 în topul WTA a fost pe data de 28 octombrie 2013. Era anul în care sportiva din Constanța a avut o ascensiune fulminantă, intrând pentru prima dată în carieră în top 20.

În 2013, Simona Halep reușea să ajungă de pe locul 65, la jumătatea anului, până pe 11, la finele său, fiind pentru prima dată în carieră când trecea de bariera topului 20 WTA. În anul imediat următor, românca trecea și de cota 10, urcând până pe locul 2. Era anul în care ajungea trecea pentru prima dată de 16-imile de finală ale unui turneu de Grand Slam, ajungând în finală la Roland Garros, în semifinală la Wimbledon și în sferturi de finală la Australian Open.

De atunci și până în august 2021, Halep nu a mai părăsit niciodată top 10.

Vezi și: Presa internaţională, explicaţii după despărţirea dintre Simona Halep şi Darren Cahill: Caută un aer proaspăt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel